Zobrazit minimální záznam

Increasing yield and nutritional value of selected pea genotypes by fertilization and agronomic biofortification

dc.contributor.authorŠkarpa, Petr
dc.contributor.authorAntošovský, Jiří
dc.contributor.authorŠkolníková, Marie
dc.contributor.authorKriška, Tomáš
dc.contributor.authorKlofáč, Daniel
dc.contributor.authorHorký, Pavel
dc.contributor.authorDoleželová, Eva
dc.contributor.authorDostálová, Radmila
dc.contributor.authorHoráček, Jiří
dc.contributor.authorSmýkalová, Iva
dc.date.accessioned2023-05-05T00:03:04Z
dc.date.available2023-05-05T00:03:04Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://repozitar.mendelu.cz/xmlui/handle/20.500.12698/1707
dc.description.abstractMetodika si klade za cíl seznámit pěstitele hrachu s postupy výživy této luskoviny při využití běžně dostupných fosforečných a hořečnatých hnojiv a hnojiv obsahujících síru a zinek a na základě dosažených výsledků z testování vybraných kombinací hnojení poskytnout doporučení k jejich aplikaci za účelem optimalizace výnosu a kvality semen.cz
dc.description.abstractThe methodology provides pea growers with fertilization practices for this legume using commonly available phosphate, magnesium, sulphur and zinc fertilizers. Based on the results obtained from field testing of selected fertilizer combinations, it provides recommendations for their application to optimise yield and seed quality.en
dc.relation.urihttps://doi.org/10.11118/978-80-7509-882-5
dc.rightsCC BY-NC-ND 4.0
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.subjectagronomická biofortifikacecz
dc.subjectnutriční hodnoty hrachucz
dc.subjectagronomic biofortificationen
dc.subjectnutritional values of peasen
dc.titleZvýšení výnosu a nutriční hodnoty vybraných genotypů hrachu hnojením a agronomickou biofortifikacícz
dc.titleIncreasing yield and nutritional value of selected pea genotypes by fertilization and agronomic biofortificationen
dc.typeNmetc-Metodiky certifikované oprávněným orgánem
dc.date.updated2023-05-05T00:03:04Z
dc.description.versionPublished Version
local.identifier.obd43924244
local.identifier.standardUKZUZ 244149/2022
dc.project.IDQK1810072
dc.project.IDVývoj biofortifikovaných linií hrachu se sníženým obsahem kyseliny fytové
dc.identifier.orcidŠkarpa, Petr 0000-0003-3189-1726
dc.identifier.orcidAntošovský, Jiří 0000-0002-4263-7371
dc.identifier.orcidŠkolníková, Marie 0000-0003-2132-6723
dc.identifier.orcidKriška, Tomáš 0000-0002-9130-3378
dc.identifier.orcidKlofáč, Daniel 0000-0003-2178-6279
dc.identifier.orcidHorký, Pavel 0000-0001-6074-785X
dc.identifier.orcidDoleželová, Eva 0000-0001-9633-8505
local.contributor.affiliationAF
local.identifier.ISBNMetodika má přiděleno ISBN 978-80-7509-882-5, je dostupná na https://doi.org/10.11118/978-80-7509-882-5. Číslo osvědčení o certifikaci UKZUZ 244149/2022.
dc.rights.accessOA
local.identifier.e-ISBN978-80-7509-882-5


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

CC BY-NC-ND 4.0
Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je CC BY-NC-ND 4.0