REPOZITÁŘ MENDELU

    • English
    • čeština
  • čeština 
    • English
    • čeština
  • Přihlásit se
Prohlížení dle autora 
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle autora
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle autora
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prohlížení dle autora "Jarošová, Alžbeta"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Seřadit dle:

Řazení:

Výsledky:

Zobrazují se záznamy 1-3 z 3

  • název
  • datum publikování
  • datum zaslání
  • vzestupně
  • sestupně
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Náhled

      Effect of milking method and season on phthalate content in cow milk from organic production 

      Jarošová, Alžbeta; Komprda, Tomáš; Bogdanovičová, Soňa; Krejčíková, Magdaléna; Cwiková, Olga; Gregor, Tomáš (Academic Press Inc.-Elsevier Science, 2024)
      Dibutyl phthalate (DBP) and diethylhexyl phthalate (DEHP) content was determined by the high-performance liquid chromatography in the milk samples either mechanically or manually taken from 10 dairy cows in January, April, ...
    • Náhled

      The Impact of Storage on Phthalic Acid Esters Concentrations in Yogurts Packed in Plastic Cups 

      Jandlová, Marcela; Kumbár, Vojtěch; Jarošová, Alžbeta; Stará, Markéta; Pytel, Roman; Nedomová, Šárka; Ondrušíková, Sylvie (Mendelova univerzita v Brně, 2019)
      Phthalic acid esters are used as plastic softeners and also can be found in food packaging materials. European legislation defines specific migration limits of plastic additives for plastic materials that come into contact ...
    • Náhled

      Influence of the addition of post-extraction rapeseed meal on the sensoric quality of poultry meat 

      Jarošová, Alžbeta; Šulcerová, Hana (Zdruzenie HACCP Consulting, 2017)
      Complete feed mixtures, very often enriched by the addition of various probiotic preparations, oils, extract, essential oils, mouldings, pollards etc., that are often added as a replacement for animal meals, antibiotic ...

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Procházet

      Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaHorizonFakulty

      Můj účet

      Přihlásit seZaregistrovat se

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV