REPOZITÁŘ MENDELU

    • English
    • čeština
  • čeština 
    • English
    • čeština
  • Přihlásit se
Prohlížení dle předmětu 
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prohlížení dle předmětu "Storage temperature"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Seřadit dle:

Řazení:

Výsledky:

Zobrazují se záznamy 1-1 z 1

  • název
  • datum publikování
  • datum zaslání
  • vzestupně
  • sestupně
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Náhled

      Effect of recipe and production technology of chocolate products on their quality during storage 

      Machálková, Lenka; Hřivna, Luděk; Ruban, Artsiom; Sapáková, Eva; Rumíšková, Veronika (Mendelova univerzita v Brně, 2017)
      The effect of four storage temperature modes (6, 12, 20 and 30oC) on sensory properties of chocolate products and their colour changes in the experiment over a period of 6 months. The results were evaluated with regard to ...

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Procházet

      Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaHorizonFakulty

      Můj účet

      Přihlásit seZaregistrovat se

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV