REPOZITÁŘ MENDELU

    • English
    • čeština
  • čeština 
    • English
    • čeština
  • Přihlásit se
Prohlížení dle předmětu 
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prohlížení dle předmětu "Leavening gas"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Seřadit dle:

Řazení:

Výsledky:

Zobrazují se záznamy 1-1 z 1

  • název
  • datum publikování
  • datum zaslání
  • vzestupně
  • sestupně
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Náhled

      Rheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties 

      Šebestíková, Romana; Burešová, Iva; Vyhnánek, Tomáš; Martinek, Petr; Pospiech, Matej (Elsevier Science Ltd., 2023)
      The objective of this study was to examine the rheological and fermentation behavior of doughs prepared from five different colored wheat varieties (black AF Zora, yellow KM 111-18, purple AF Jumiko, blue AF Oxana and red ...

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Procházet

      Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaHorizonFakulty

      Můj účet

      Přihlásit seZaregistrovat se

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV