REPOZITÁŘ MENDELU

    • English
    • čeština
  • čeština 
    • English
    • čeština
  • Přihlásit se
Prohlížení dle předmětu 
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prohlížení dle předmětu "Antioxidants"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Seřadit dle:

Řazení:

Výsledky:

Zobrazují se záznamy 1-4 z 4

  • název
  • datum publikování
  • datum zaslání
  • vzestupně
  • sestupně
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Náhled

      Elimination the impact of heat stress by supplementation of antioxidants into diet of duroc boars 

      Přibilová, Magdalena; Horký, Pavel; Nevrkla, Pavel; Skládanka, Jiří (Mendelova univerzita v Brně, 2018)
      The aim of this experiment was to find out, if is it possible to eliminate the impact of heat stress on quality of Duroc boar ejaculate by the addition of complex of antioxidants (Selenium, Zinc, Vit. C and Vit. E) into ...
    • Náhled

      Influence of L-carnitine daily supplement on qualitative and quantitative ejaculate indicators in boars during the summer period 

      Přibilová, Magdalena; Horký, Pavel; Urbánková, Lenka; Nevrkla, Pavel; Skládanka, Jiří (Mendelova univerzita v Brně, 2018)
      The purpose of the project was to determine impact of added L-carnitine in feed ration on quality of Duroc boar ejaculate during the summer period (June - September). Temperature in the stable achieved up to 29.9 oC. For ...
    • Náhled

      The study of antioxidants in grapevine seeds 

      Tomášková, Lenka; Sochor, Jiří; Baroň, Mojmír (Zdruzenie HACCP Consulting, 2017)
      Grapevine seeds contain a large amount of antioxidant components, and are therefore recommended in the prevention and treatment of many diseases. For this research, we studied the antioxidant properties of grapevine seeds ...
    • Náhled

      Synergistic effect of selected carboxylic acids and phenolic compounds detected by the FRAP method 

      Švestková, Petra; Balík, Josef; Soural, Ivo (Elsevier Science BV, 2024)
      Antioxidants in nutrition are a widely discussed topic. In this study, a synergistic effect was observed for 13 selected substances - antioxidants and potential synergists, whereby two substances were mixed in the same ...

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Procházet

      Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaHorizonFakulty

      Můj účet

      Přihlásit seZaregistrovat se

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV