REPOZITÁŘ MENDELU

    • English
    • čeština
  • čeština 
    • English
    • čeština
  • Přihlásit se
Prohlížení dle předmětu 
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
  •   Domovská stránka DSpace
  • Prohlížení dle předmětu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Prohlížení dle předmětu "Antioxidant capacity"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Seřadit dle:

Řazení:

Výsledky:

Zobrazují se záznamy 1-3 z 3

  • název
  • datum publikování
  • datum zaslání
  • vzestupně
  • sestupně
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Náhled

      Antioxidant capacity, total phenolic compounds and fatty acids composition in walnut oil and bagasse pellets produced at different parameters of the screw press 

      Kiss, Tomáš; Mašán, Vladimír; Híc, Pavel (Mendelova univerzita v Brně, 2020)
      Different rotational speeds and nozzle diameters of screw press were used to process walnut kernels. To evaluate the influence of pressing conditions on the quality of walnut oil and bagasse pellets the oil pressing ...
    • Náhled

      Effect of fining agents on the chemical composition and sensory properties of apple cider 

      Seriš, Daniel; Balík, Josef; Híc, Pavel; Horák, Miroslav; Omastová, Petra; Dočekalová, Hana (Springer Heidelberg, 2024)
      This study focuses on analyzing the impact of various fining agents on apple cider and evaluating their effects on its physical-chemical and sensory properties. Despite its common cloudy state, some consumers prefer clear ...
    • Náhled

      Quality Attributes of Chitosan-Coated Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Fruits under Different Storage Temperatures 

      Ebrahimzadeh, Asghar; Esmaeili, Maryam; Hassanpour, Hamid; Hassanpouraghdam, Mohammad Bagher; Ercisli, Sezai; Bozhuyuk, Mehmet Ramazan; Dokoupil, Libor; Mlcek, Jiri (MDPI AG (Multidisciplinary Digital Publishing Institute-MDPI), 2021)
      Temperature is the dominant environmental stimulus that influences the postharvest quality, visual appearance, and nutritional content of fruits. Temperature hastens fruit ripening and senescence by the impact on respiration ...

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Procházet

      Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaHorizonFakulty

      Můj účet

      Přihlásit seZaregistrovat se

      DSpace software copyright © 2002-2023  DuraSpace
      Mendel University in Brno | Library | copyright © 2002-2023  | Vyjádření názoruBASE
      Theme by 
      Atmire NV